Hvide tænder med Dentaworks Plus!

Dentaworks komplette Plus Tandblegning med tandblegningspen fjerner effektivt gulhed, pletter og misfarvninger og giver dig blændende hvide tænder. Det er samme metode som hos tandlægen, og du bleger derhjemme i fred og ro. Den unikke, patenterede formel er et resultat af over 10 års forskning og er pH-neutral og peroxidfri. Prøv vores tandblegning og oplev forskellen.

Dentaworks Plus med tandblegningspen

 • Dentaworks Tandblegningsgel 20ml
 • Dentaworks Tandblegningpen 4ml
 • 3 st Dentaworks Soft tandskinner
 • Dentaworks opbevaringsboks til tandskinnerne
 • Tandnuancekort for nemt at se resultatet af tandblegningen
 • Brugsanvisning på dansk med enkle instruktioner

799 kr1 098 kr
Orders placed before 2 P.M. will ship the same day! Time left:
Nina
"Supergodt produkt! Jeg arbejdede som stewardesse, hvor man viser tænderne meget. Sikken succes! Jeg er meget tilfreds med mine tænder! Taaaak!"
Neda
"Jeg har ikke prøvet selve produktet endnu, skal bestille det nu. Personalet er dog kanon! Meget fin service og kvikke til at give svar! Fortsæt jeres MEGET flotte arbejde..."
Beatrice
"Jeg måtte bare takke for dette produkt! Jeg fik kridhvide tænder på kun 1 time (første behandling!). Godt, at jeg ikke bestilte tid hos tandlægen! Tak! mvh Beatrice"
Vis mere (18)

Tandblegning - Så enkelt er det

1. Opvarm skinnen

1. Opvarm skinnen

Form skinnen ved at dyppe den i varmt vand, indtil den bliver blød. Tag den herefter op og placér den over tænderne.

2. Form skinnen

2. Form skinnen

Tryk skinnen hårdt ind mod tænderne med fingrene, mens skinnen er blød, så den former sig efter dine tænder.

3. Rengør og bleg

3. Rengør og bleg

Tryk en dråbe gel ud i tandskinnen for hver tand, som skal bleges, og placér da atter skinnen over tænderne.

4. Blegningstid

4. Blegningstid

Bleg 20 minutter 2 gange/dagligt, indtil du har opnået det ønskede resultat, normalt 7 dage.

Skånsomt for emalje, tænder og tandkød

Dentaworks unikke tandblegningsgel er pH-neutral og 100% fri for peroxider som karbamidperoxid og brintoverilte og derfor helt skånsom for emalje og tænder. Det betyder, at også personer med følsomt tandkød og tynd emalje kan blege uden problemer. Isninger og irritationer hører fortiden til. 
 

Resultat som varer længe

En tandblegning holder normalt i flere år, og dine tænder vil altid være hvidere end inden blegningen.
 

Hvad bleges med tandblegning?

Dentaworks tandblegning virker på naturlige tænder og bleger gulhed, pletter og misfarvninger. Resultatet bliver aldrig ujævnt eller plettet. Også organiske misfarvninger på kunstige tænder kan bleges til deres oprindelige nuance. Blegningen skader ikke andre tandarbejder som kroner, broer, tandbøjler og fyldninger.
 

Unik tandblegningsgel

Formlen er pH-neutral og brintoveriltefri og løser problemer med isninger og betændt tandkød, som traditionelle blegemidler indeholdende karbamidperoxid og brintoverilte kan give. Mange blegemidler fra andre producenter indeholder desuden TEA (eller trietanolamin), et hormonforstyrrende stof, som kan fremkalde cancer.
 

Hvorfor er tandblegningen billigere end hos tandlægen?

Når tandlægen laver tandskinnerne, bliver det meget dyrt, men ved at forme dem selv derhjemme sparer du flere tusind kroner.
 

At tænke på ved tandblegning

Som regel bør du så vidt muligt holde igen med farverig mad og drikke under selve i blegeperioden for bedste resultat.
 

Bløde tandskinner

Dentaworks Soft tandskinner er fremstillet i speciel krystalklar plast, som gør dem blødere og behageligere at have i munden en sædvanlige tandskinner. De er nemmere at forme efter tænderne end andre tandskinner og kan også omformes for perfekt pasform. Tandskinnerne formes ved at varme dem i hedt vand, dette gør dem bløde nok til at blive formet efter tænderne. 

Ingredienser

Glycerine (veg), Sodium Bicarbonate, Aqua, Phthalimido-peroxycaproic acid, Xylitol, Cellulose Gum, Menthol flavor, Poloxamer, Sodium Laurel Sulphate, Citric acid.

Customer reviews

 • Lars
  "Jeg har nu anvendt DentaWorks i omkring en uge 2 timer hver aften, og resultatet er rigtig godt. Det jog lidt i tænderne de første to dage og kunne mærkes lidt om morgenen i tandkødet, når tænderne skulle børstes, men det var ikke så slemt. Med tanke på den ringe udgift til egen blegning sammenlignet med hos tandlægen, så må det vel også gerne kunne mærkes!"
 • Beatrice
  "Jeg måtte bare takke for dette produkt! Jeg fik kridhvide tænder på kun 1 time (første behandling!). Godt, at jeg ikke bestilte tid hos tandlægen! Tak! mvh Beatrice"
 • Jan
  "Jeg vil bare sige, at jeg er fuldt tilfreds med dette blegningsprodukt. Efter mange års brug af snus har jeg nu væsentligt hvidere tænder. Hilsen, Jan"
 • Ara Jerivan
  "Jeg er veldig fornøyd med produktet. Har brukt det i ca 10 ganger nå og har fått betydelig hvitere tenner. Skinnene er derimot av dårligere kvalitet. Jeg er selv tannlegestudent og har alltid lurt på hvordan de billigere blekingene fungerer og har vært skeptisk til om de virkelig fungerer. Jeg gjorde et eget eksperiment, nemlig å bleke overkjeven først for å se om det ble noen forskjell mot underkjeven. Helt utrolig :) Alle kan se forskjellen. Måtte bare måle tannfargen med et apparat som vi har på skolen. Jepp, de har blitt 3 trinn hvitere. Må også rose servicen og den herlige måten man blir behandlet på hos DentaWorks. En av plast skinnene mine ble deformert, derfor klaget jeg på mail. Etter 2 dager fikk jeg en ny uten kostnad i postkassen. Nå vet jeg hva jeg skal anbefale mine fremtidige pasienter :) Hvorfor skal de betale 3000 kr for samme behandling? Takk igjen og keep up the good work! Med vennlig hilsen"
 • Anna
  "Fungerede rigtig godt, har altid haft lidt plettede tænder, men ikke så gule. Men nu er de glatte og hvide, og jeg får daglig positive kommentarer! Men jeg afslører selvfølgelig ikke min hemmelighed ;)"
 • Tulay
  "Jeg har anvendt DentaWorks tandblegning i 5 dage og kan se stor forskel på mine tænder, de er blevet betydeligt mere hvide og glinsende end for. Jeg anbefaler DentaWorks tandblegning til dem, som vil have glinsende og hvide tænder."
 • Peter
  "Jeg er lige begyndt på min behandling og vil til at begynde med bare sige, at skinnerne er alle tiders, hvis man opvarmer dem ret længe og presser på dem over tænderne - mine passer som hånd i handske!! =) Vender tilbage senere med resultatet af selve blegningen..."
 • Katarina
  "Jeg havde ikke så meget at blege, men besluttede at prøve, om jeg kunne få lige så hvide tænder som på et let retoucheret foto af mig, som jeg har liggende. Efter 10 x 2 timer lykkedes det. Jeg er meget glad. Har stadig 2 ml gelé tilbage, så der kræves faktisk ikke så store mængder. Da det er så billigt, bliver det let at holde smilet ved lige. Nu vil jeg købe en ny læbestift og blive endnu finere. Tip til alle, der inkl. mig ikke vil holde sig fra kaffe i 10 dage: Hæld mælk i kaffen, brug sugerør og børst tænder lige bagefter. Det virker. Selv vil jeg fortsætte med sugerøret et stykke tid til. Mvh. Katarina "
 • Daniel
  "Har brugt Dentaworks i tre dage nu og man ser jo en klar forskel..er dog ikke tilfreds endnu, så de får nok nogle timer mere. det er virkelig effektivt, men det er lidt svært at vide hvor meget gel man skal have i tandskinnerne. bliver det for meget (hvilket let kan ske) så kommer det på tandkødet og det kan gøre ret ondt, men går over efter et stykke tid."
 • Sara Nielsen
  "Har brugt Dentaworks ind imellem i et par måneder. Det virker perfekt, er meget glad for produktet og skal nu blot vedligeholde de meget hvidere tænder. "

Her kan du skrive hvad du synes om Dentaworks Plus med Tandblegningspen

*Navn
*E-mail
Karakte
Vurdering
Antispam
* = Obligatoriske felte