Dentaworks Tandblegegel

Dentaworks tandblegningsgel er til dig, som i forvejen har skinner og vil have mere gel. Dentaworks tandblegningsgel fjerner effektivt gulhed, pletter og misfarvninger og giver dig blændende hvide tænder. Den unikke, patenterede formel er et resultat af over 10 års forskning og er pH-neutral og brintoveriltefri. Med Dentaworks tandblegningsgel bleger du hurtigt, sikkert og nemt.

  • Gentle on teeth and gums
  • Developed by dentists
  • BPA, PVC & Phthalate Free

Dentaworks Tandblegningsgel

  • Dentaworks tandblegningsgel 20 ml (op til 56 behandlinger)
  • Tandnuancekort for enkelt at se resultatet af tandblegningen
  • Brugsanvisning på dansk med enkle instruktioner

OBS: Tandskinner medfølger ikke.

(4)
249 kr
Volume discount!
199 kr per piece when you buy 2 or more
Orders placed before 2 P.M. will ship the same day! Time left:
{{ hours }}:{{ minutes }}:{{ seconds }}

Tandblegning - Så enkelt er det

1. Opvarm skinnen

1. Opvarm skinnen

Form skinnen ved at dyppe den i varmt vand, indtil den bliver blød. Tag den herefter op og placér den over tænderne.
2. Form skinnen

2. Form skinnen

Tryk skinnen hårdt ind mod tænderne med fingrene, mens skinnen er blød, så den former sig efter dine tænder.
3. Rengør og bleg

3. Rengør og bleg

Tryk en dråbe gel ud i tandskinnen for hver tand, som skal bleges, og placér da atter skinnen over tænderne.
4. Blegningstid

4. Blegningstid

Bleg 20 minutter 2 gange/dagligt, indtil du har opnået det ønskede resultat, normalt 7 dage.

Skånsomt for tænder og tandkød

Dentaworks unikke tandblegningsgel er pH-neutral og 100% fri for peroxider som karbamidperoxid og brintoverilte og derfor helt skånsom for tænderne. Det betyder, at også personer med følsomt tandkød og tynd emalje kan blege uden problemer. Isninger og irritationer hører fortiden til. 
 

Resultat som varer længe

En tandblegning holder normalt i flere år, og dine tænder vil altid være hvidere end inden blegningen.
 
före efter bild

before
after

Hvad bleges med tandblegning?

Dentaworks tandblegning virker på naturlige tænder og bleger gulhed, pletter og misfarvninger. Resultatet bliver aldrig ujævnt eller plettet. Også organiske misfarvninger på kunstige tænder kan bleges til deres oprindelige nuance. Blegningen skader ikke andre tandarbejder som kroner, broer, tandbøjler og fyldninger.
 

Unik tandblegningsgel

Formlen er pH-neutral og brintoveriltefri og løser problemer med isninger og betændt tandkød, som traditionelle blegemidler indeholdende karbamidperoxid og brintoverilte kan give. Mange blegemidler fra andre producenter indeholder desuden TEA (eller trietanolamin), et hormonforstyrrende stof, som kan fremkalde cancer.
 

At tænke på ved tandblegning

Du bør ikke blege dine tænder, hvis du har udtalte tandskader, hvis du for nylig har gennemgået en operation i munden, eller hvis du har sår på tandkødet eller i munden. Du bør altid rådføre dig med din tandlæge, før du bleger dine tænder, hvis du er usikker på din tandhygiejne.

Som regel bør du så vidt muligt holde igen med farverig mad og drikke under selve i blegeperioden for bedste resultat.

Ingredienser

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide. 

 

Reviews

4 reviews
Lars
Verified customer
Jeg har nu anvendt DentaWorks i omkring en uge 2 timer hver aften, og resultatet er rigtig godt. Det jog lidt i tænderne de første to dage og kunne mærkes lidt om morgenen i tandkødet, når tænderne skulle børstes, men det var ikke så slemt. Med tanke på den ringe udgift til egen blegning sammenlignet med hos tandlægen, så må det vel også gerne kunne mærkes!
Beatrice
Verified customer
Jeg måtte bare takke for dette produkt! Jeg fik kridhvide tænder på kun 1 time (første behandling!). Godt, at jeg ikke bestilte tid hos tandlægen! Tak! mvh Beatrice
Jan
Verified customer
Jeg vil bare sige, at jeg er fuldt tilfreds med dette blegningsprodukt. Efter mange års brug af snus har jeg nu væsentligt hvidere tænder. Hilsen, Jan
louise
Verified customer
Jeg skal nu til at købe min anden omgang blegegel, mine hvide tænder har holdt et helt år. Jeg er meget tilfreds og glad for produktet, og er nu trofast kunde. Louise.

Ingredienser

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide.