Spørgsmål & svar

Generelt

Om Tandblegning

Dentaworks Tandblegning

Generelt

Hvor lang er leveringstiden?

Normal leveringstid er 1-4 arbejdsdage.

Leverer I til alle lande i verden?

Nej, du kan se de lande vi leverer til i kassen.

Løber der andre omkostninger på?

Nej, der løber ikke andre omkostninger på.

Om Tandblegning

Hvad gør, at tænderne bliver plettede og misfarvede?

Der er mange årsager. De hyppigste årsager er indtag af mad, kaffe, te, vin, sodavand samt rygning. Vores tænder bliver naturligt mere og mere misfarvede med tiden.

Hvordan fungerer tandblegning og hvordan får man hvide tænder?

Tandblegegelen indeholder en aktiv ingrediens, som nedbrydes inde i munden og frigør ilt. Ilten reagerer med de organiske pletter og misfarvninger på tænderne og oxiderer dem, hvilket gør tænderne hvidere og hvidere uden at skade tænderne. Kunstige tænder og fyldninger påvirkes ikke af tandblegningen.

Hvordan foregår tandblegningen?

For at blege tænderne skal man bruge to tandskinner (en til den øvre tandrække og en til den nedre), som passer præcist til dine tænder. Endvidere skal man bruge tandblegegel som udfører selve blegningen. Tandskinnerne opvarmes i varmt vand og anbringes over tænderne for at tage et præcist aftryk af dine tænder. En lille mængde tandblegegel anbringes i hvert tandaftryk i tandskinnen. Hver tandskinne skal være i munden i 20 minutter hver gang. Du vil hurtigt se resultater og opnår optimalt resultat efter 15-30 timers blegning i alt.

Er tandblegningsresultatet permanent?

En afsluttet tandblegningsbehandling varer i flere år, og dine tænder vil altid være hvidere end før tandblegningen. Naturligvis vil mad, drikkevarer (især kaffe, te, cola og rødvin) og rygning gradvist gøre tænderne mørkere med tiden. For at holde dine tænder hvide kan man foretage periodiske blegninger en gang per 6-12 måneder.

Hvor lang tid tager tandblegningen?

Det varer mellem 5 og 30 timer at opnå optimalt hvide tænder. Dette afhænger af, hvor plettede og misfarvede dine tænder er fra starten. Allerede efter din første tandblegning vil du se resultater, og tænderne bliver hvidere og hvidere for hver blegning. Vi anbefaler, at du begynder med 20 minutters blegning per gang. Hvis du har travlt, kan du blege tænderne hurtigere i løbet af få dage. Du kan også blege dem over en periode på flere måneder, hvis du vil. Det vigtige for et optimalt resultat er det totale antal tandblegningstimer.

Kan man blege tænderne, hvis man er gravid eller ammer?

Nej, det anbefales ikke.

Er der nogen bivirkninger ved tandblegning?

DentaWorks' tandblegegel har en særlig formel for at undgå jag i tænderne og indeholder ikke de stoffer, der ellers forårsager jag. Der er ikke andre bivirkninger.

Kan tandblegning skade tandkødet?

Nej. Faktum er, at tandblegegelen forbedrer og renser tandkødet via sine antiseptiske egenskaber.

Jeg har allerede en tandskinne, kan jeg bare købe tandblegegelen?

Ja, vi sælger tandblegegelen separat.

Hvordan skal jeg opbevare tandblegegelen og hvor længe holder den sig?

Den bedste måde at opbevare tandblegegelen er i køleskabet. Hvis du opbevarer gelen i køleskabet, holder den i op til 1 år fra indkøbsdatoen. Ved stuetemperatur holder gelen i op til 6 måneder. Det, der sker derefter, er, at blegegelens styrke begynder at aftage.

Hvad er et tandnuancekort?

Tandnuancekortet lader dig let se og måle resultatet af din tandblegning. Et professionelt tandnuancekort er inkluderet i alle DentaWorks' tandblegningssystemer og kan også købes separat. Husk at få et tandnuancekort med, når du køber tandblegning.

Kunstige tænder og tandblegning?

Tandblegning virker kun på naturlige tænder. Kunstige tænder, kroner, fyldninger og andre tandarbejder bliver ikke påvirket af tandblegningen.

Tandregulering/ståltråd og tandblegning?

Tandbøjlen på bagsiden af tænderne bliver ikke påvirket af tandblegningen.

Dentaworks Tandblegning

Hvad er forskellen mellem Dentaworks' Soft tandskinner og andre tandskinner?

Forskellen ligger i den specielle krystalklare plast, der er anvendt til Dentaworks' Soft tandskinner. Sørg for, at dit tandblegningskit indeholder helt transparente tandskinner, så du kan se tænderne og gelen under blegningsprocessen. Den specielle plast gør Dentaworks' tandskinner blødere og behageligere at have i munden. En anden unik fordel er, at vores tandskinner kan omformes i det uendelige om nødvendigt. De er også enklere at forme efter tænderne end andre tandskinner.

Hvorfor er Dentaworks' tandblegegel bedre end andre?

Dentaworks anvender en unik, ren tandblegningsformel. Den er 100% fri for stoffer som peroksider, TEA (TriEtanolAmin) og animalske restprodukter, som hyppigt ses i tandblegegel fra andre mærker. Peroksider giver unødige irritationer i tandkødet og kan fremkalde allergiske reaktioner. Studier har vist, at TEA (eller trietanolamin) er et hormonforstyrrende stof, der kan fremkalde cancer og desværre er med på ingredienslisten for mange tandblegegeler på markedet. Dentaworks' tandblegegel indeholder ingen af disse stoffer, men er specielt udviklet for at give dig hvide tænder så hurtigt som muligt.

Hvorfor er Dentaworks' tandblegning billigere end andre mærker?

Grunden til at Dentaworks' tandblegning er billigere end mange andre mærker, er, at vi har egen fremstilling, og at vi producerer i meget store volumener, samt at vi har effektiv logistikhåndtering. Dette gør, at vi kan sænke priserne og tilbyde vores kunder bedre og mere effektive produkter til at få hvide tænder.