Hvide tænder med Dentaworks tandblegning!

Dentaworks komplette tandblegning fjerner effektivt gulhed, pletter og misfarvninger og giver dig blændende hvide tænder. Det er samme metode som hos tandlægen, og du bleger derhjemme i fred og ro. Den unikke, patenterede formel er et resultat af over 10 års forskning og er pH-neutral og peroxidfri. Prøv vores tandblegning og oplev forskellen.

 • 100% Enamel safe
 • 100% Vegan
 • Cruelty free
 • Peroxide free
 • Gentle on gums
 • BPA, PVC & Phthalate Free

Dentaworks Tandblegning

 • Dentaworks tandblegningsgel 20 ml (op til 56 behandlinger)
 • 3 st Dentaworks Soft tandskinner
 • Dentaworks opbevaringsboks til tandskinnerne
 • Tandnuancekort for nemt at se resultatet af tandblegningen
 • Brugsanvisning på dansk med enkle instruktioner

(18)
399 kr
Volume discount! 349 kr per piece when you buy 2 or more
hvidere tænder efter kun et par dage. Tandskinnene er dog ikke gode. Men som sagt...
Nick
Verified buyer
Jeg er lige begyndt på min behandling og vil til at begynde med bare sige, at skinnerne er alle tiders, hvis man opvarmer dem ret længe og presser på dem over tænderne - mine passer som hånd i handske!! =) Vender tilbage senere med resultatet af selve blegningen...
Peter
Verified buyer
Er kun kommet halvvejs i min blegningsproces, og ser allerede nu resultater. herligt!
Maria
Verified buyer
Vis mere (19)

Tandblegning - Så enkelt er det

1. Opvarm skinnen

1. Opvarm skinnen

Form skinnen ved at dyppe den i varmt vand, indtil den bliver blød. Tag den herefter op og placér den over tænderne.
2. Form skinnen

2. Form skinnen

Tryk skinnen hårdt ind mod tænderne med fingrene, mens skinnen er blød, så den former sig efter dine tænder.
3. Rengør og bleg

3. Rengør og bleg

Tryk en dråbe gel ud i tandskinnen for hver tand, som skal bleges, og placér da atter skinnen over tænderne.
4. Blegningstid

4. Blegningstid

Bleg 20 minutter 2 gange/dagligt, indtil du har opnået det ønskede resultat, normalt 7 dage.

Skånsomt for tænder og tandkød

Dentaworks unikke tandblegningsgel er pH-neutral og 100% fri for peroxider som karbamidperoxid og hydrogenperoxid og derfor helt skånsom for emalje og tænder. Det betyder, at også personer med følsomt tandkød og tynd emalje kan blege uden problemer. Isninger og irritationer hører fortiden til.

before
after

Resultat som varer længe

En tandblegning holder normalt i flere år, og dine tænder vil altid være hvidere end inden blegningen.
 

Hvad bleges med tandblegning?

Dentaworks tandblegning virker på naturlige tænder og bleger gulhed, pletter og misfarvninger. Resultatet bliver aldrig ujævnt eller plettet. Også organiske misfarvninger på kunstige tænder kan bleges til deres oprindelige nuance. Blegningen skader ikke andre tandarbejder som kroner, broer, tandbøjler og fyldninger.
 

Unik tandblegningsgel

Formlen er pH-neutral og brintoveriltefri og løser problemer med isninger og betændt tandkød, som traditionelle blegemidler indeholdende karbamidperoxid og brintoverilte kan give. Mange blegemidler fra andre producenter indeholder desuden TEA (eller trietanolamin), et hormonforstyrrende stof, som kan fremkalde cancer.
 

Hvorfor er tandblegningen billigere end hos tandlægen?

Når tandlægen laver tandskinnerne, bliver det meget dyrt, men ved at forme dem selv derhjemme sparer du flere tusind kroner.
 

At tænke på ved tandblegning

Som regel bør du så vidt muligt holde igen med farverig mad og drikke under selve i blegeperioden for bedste resultat.
 

Bløde tandskinner

Dentaworks Soft tandskinner er fremstillet i speciel krystalklar plast, som gør dem blødere og behageligere at have i munden en sædvanlige tandskinner. De er nemmere at forme efter tænderne end andre tandskinner og kan også omformes for perfekt pasform. Tandskinnerne formes ved at varme dem i hedt vand, dette gør dem bløde nok til at blive formet efter tænderne. 

Ingredienser

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide. 

Customer reviews

hvidere tænder efter kun et par dage. Tandskinnene er dog ikke gode. Men som sagt...
Nick
Verified buyer
Jeg er lige begyndt på min behandling og vil til at begynde med bare sige, at skinnerne er alle tiders, hvis man opvarmer dem ret længe og presser på dem over tænderne - mine passer som hånd i handske!! =) Vender tilbage senere med resultatet af selve blegningen...
Peter
Verified buyer
Er kun kommet halvvejs i min blegningsproces, og ser allerede nu resultater. herligt!
Maria
Verified buyer
Jeg er veldig fornøyd med produktet. Har brukt det i ca 10 ganger nå og har fått betydelig hvitere tenner. Skinnene er derimot av dårligere kvalitet. Jeg er selv tannlegestudent og har alltid lurt på hvordan de billigere blekingene fungerer og har vært skeptisk til om de virkelig fungerer. Jeg gjorde et eget eksperiment, nemlig å bleke overkjeven først for å se om det ble noen forskjell mot underkjeven. Helt utrolig :) Alle kan se forskjellen. Måtte bare måle tannfargen med et apparat som vi har på skolen. Jepp, de har blitt 3 trinn hvitere. Må også rose servicen og den herlige måten man blir behandlet på hos DentaWorks. En av plast skinnene mine ble deformert, derfor klaget jeg på mail. Etter 2 dager fikk jeg en ny uten kostnad i postkassen. Nå vet jeg hva jeg skal anbefale mine fremtidige pasienter :) Hvorfor skal de betale 3000 kr for samme behandling? Takk igjen og keep up the good work! Med vennlig hilsen
Ara Jerivan
Verified buyer
Jeg har ikke prøvet selve produktet endnu, skal bestille det nu. Personalet er dog kanon! Meget fin service og kvikke til at give svar! Fortsæt jeres MEGET flotte arbejde...
Neda
Verified buyer
Jeg har nu anvendt DentaWorks i omkring en uge 2 timer hver aften, og resultatet er rigtig godt. Det jog lidt i tænderne de første to dage og kunne mærkes lidt om morgenen i tandkødet, når tænderne skulle børstes, men det var ikke så slemt. Med tanke på den ringe udgift til egen blegning sammenlignet med hos tandlægen, så må det vel også gerne kunne mærkes!
Lars
Verified buyer
jeg har kun brugt geleén nogle få gange og ser allerede at mine tænder er blevet en del hvidere. Er fuldt ud tilfreds med selve tandblege-geléen ! Dog er de medfølgende tandskinner rigtig besværlige og jeg havde svært ved at få dem til at tage form efter mine tænder. Men havde heldigvis nogle "professionelle" tandskinner til at ligge, som jeg kunne bruge istedet
Christina Nielsen
Verified buyer
Supergodt produkt! Jeg arbejdede som stewardesse, hvor man viser tænderne meget. Sikken succes! Jeg er meget tilfreds med mine tænder! Taaaak!
Nina
Verified buyer
Har brugt Dentaworks ind imellem i et par måneder. Det virker perfekt, er meget glad for produktet og skal nu blot vedligeholde de meget hvidere tænder.
Sara Nielsen
Verified buyer
Jeg havde ikke så meget at blege, men besluttede at prøve, om jeg kunne få lige så hvide tænder som på et let retoucheret foto af mig, som jeg har liggende. Efter 10 x 2 timer lykkedes det. Jeg er meget glad. Har stadig 2 ml gelé tilbage, så der kræves faktisk ikke så store mængder. Da det er så billigt, bliver det let at holde smilet ved lige. Nu vil jeg købe en ny læbestift og blive endnu finere. Tip til alle, der inkl. mig ikke vil holde sig fra kaffe i 10 dage: Hæld mælk i kaffen, brug sugerør og børst tænder lige bagefter. Det virker. Selv vil jeg fortsætte med sugerøret et stykke tid til. Mvh. Katarina
Katarina
Verified buyer

Her kan du skrive hvad du synes om Dentaworks Tandblegning