Tandblegning og et smukt smil gør forskel

Når vi møder andre mennesker, får vi et første indtryk af dem afhængigt af, hvordan de er klædt, deres frisure, hvordan de bevæger sig osv. Det, vi ikke tænker på, er, hvor meget et smukt smil kan påvirke vores indtryk af en person. Naturligvis husker vi selv, når vi har mødt nogen, der har haft synligt misfarvede tænder af fx rygning eller kaffe, og hvordan vi har reageret. Måske føler vi ubevidst, at denne person bliver en anden pga. sine misfarvede tænder - havde vi syntes anderledes, hvis tænderne havde været dejligt blændende og hvide?

Tidligt lagde jeg mærke til, hvordan mine tænder og mit smil afspejlede mig selv. Eftersom mine tænder var gule pga. rygning, ville jeg sjældent smile, og fik at vide, at jeg altid så sur og bedrøvet ud, hvilket kun gjorde mig endnu mere ked af mit smil.
Dette påvirkede mig på mange forskellige måder. Ved ansættelsessamtaler var jeg bange for at vise mine tænder og gav derfor ikke det indtryk, som både jeg selv og modparten ønskede. At der fandtes tandblegning hos tandlæger vidste jeg, laser, lys og alt muligt. En ven af mig blegede sine tænder med tandskinne og gel fra tandlægen. Men jeg var og er under uddannelse, så jeg kunne glemme alt om, at min økonomi ville tillade nogen af de metoder.

Stephanie tandbleging 

Så jeg forsøgte at vænne mig til, at jeg havde misfarvede tænder, og efter nogen tid tænkte jeg ikke mere over det, og andre glemte det også. I sommeren 2007 fik jeg en tandblegning hos tandlægen som gave og var overlykkelig, endelig ville jeg få hvide tænder. Resultatet blev godt, og jeg var tilfreds. Desværre blev tænderne mørkere med tiden, og jeg forsøgte at få mit blændende smil tilbage med diverse whitening tandpastaer. Da det ikke gav mig et optimalt resultat, begyndte jeg at søge på nettet efter en lignende tandblegningsbehandling, som tandlæger foretager med skinner. Da jeg fandt Dentaworks, var jeg skeptisk, især over for prisen. Hvordan kunne det være så billigt og samtidigt virke godt?

En ven og jeg bestilte en pakke tandblegning hver og startede dagen efter. Vi tænkte, at når det nu var så billigt, kunne vi jo afprøve det. Jeg prøvede først at blege tænderne i overmunden, og allerede efter første gang kunne jeg se forskel, mine tænder i undermunden så meget værre ud sammenlignet med de øverste, så jeg blegede også dem og blev supertilfreds.
Det er meget enkelt, og når skinnen er sat på plads, tænker man ikke engang over den, eftersom den former sig præcis efter, hvordan ens egne tænder er.

Nu smiler jeg hver dag og får ofte komplimenter for mine tænder, hvor smukke de er, og at det stråler omkring mig, fordi jeg smiler så meget. Det har forandret meget af min selvsikkerhed og har faktisk fået mig til at blive en anelse lykkeligere, og er det ikke fantastisk?!

Jeg vil fortælle om dette, og mine venner er lige så tilfredse som mig. Følg mig gerne i min blog, hvor jeg skriver om tandblegningen og andet.

Tak Dentaworks!
Stephanie

  • 599 kr
  • 799 kr1 098 kr