Tandblegning

New
Dentaworks Tandblegningsstrips giver dig let og blidt hvide tænder på 7 dage.
279 kr
Test winner

Dentaworks komplette tandblegning fjerner effektivt gulhed, pletter og misfarvninger. Indeholder alt, du skal bruge for at blege tænderne derhjemme i fred og ro.

399 kr
Test winner

Dentaworks tandblegningspen er til dig, der vil friske dit smil op. Den er let at anvende og nem at have med alle steder. Med penselbørsten kommer du til overalt.

299 kr
-29%

Dentaworks Plus med Tandblegningspen indeholder alt du skal bruge for at blege tænderne derhjemme i fred og ro. Dentaworks peroxidfrie tandblegningsgel med tannskinner og en tandblegingspen fjerner effektivt gulhed, pletter og misfarvninger. Nu til superpris.

498 kr
698 kr

Dentaworks tandblegningsgel er til dig, som i forvejen har formede skinner og vil have mere gel. Gelen beskytter både tænder og tandkød, og personer med følsomt tandkød og tynd emalje kan blege uden problemer.

249 kr

Soft and comfortable mouth tray of the highest quality.

129 kr

Dentaworks Soft tandskinner er fremstillet i speciel plast, som gør dem blødere og behageligere at have i munden end almindelige tandskinner.

199 kr
-50%
Opbevaringsboks til tandskinnerne. En praktisk og sikker opbevaringsboks til tandskinnerne når de ikke er i brug. Fremstillet i stærk og hårdfør polypropylenplast.
14 kr
28 kr
-38%
Dentaworks Tandblekningsstrips ger dig enkelt och skonsamt vita tänder på 7 dagar.
498 kr
798 kr

Munvårdsprodukter

Med Dentaworks tungeskraber fjerner du enkelt bakterier fra tungen, forbedrer ånde och mundhygiejne.

29 kr

Med Dentaworks tandstensværktøj kan du selv fjerne plak og tandsten.

149 kr