Artikler om Tandblegning

Tandblegning og et smukt smil gør forskel

Tandblegning og et smukt smil gør forskel

Når vi møder andre mennesker, får vi et første indtryk af dem afhængigt af, hvordan de er klædt, deres frisure, hvordan de bevæger sig osv. Det, vi ikke tænker på, er, hvor meget et smukt smil kan påvirke vores indtryk af en person. Naturligvis husker vi selv, når vi har mødt nogen, der har haft synligt misfarvede tænder af fx rygning eller kaffe, og hvordan vi har reageret. Måske føler vi ubevidst, at denne person bliver en anden pga. sine misfarvede tænder - havde vi syntes anderledes, hvis tænderne havde været dejligt blændende og hvide?

Læs mere
Hun fik hvidere tænder – på 20 minutter

Hun fik hvidere tænder – på 20 minutter

Philippa Christofi, 21, ville have lidt hvidere tænder, men var en anelse skeptisk over for hjemmeblegning. Men da hendes mor sagde god for Dentaworks blegning, valgte hun at prøve.
– Jeg blev virkelig overrasket over, hvor hurtigt det virkede, siger hun.

Læs mere
At blege tænderne

At blege tænderne

Hjemmeblegning bliver stadig mere populært. I stedet for at skulle gå til tandlægen og bruge tusinder af kroner på tandblegning kan du nu få hvidere tænder ved at blege derhjemme. Det er billigt, enkelt og hurtigt – og du kan blege, når du vil.

Læs mere

Sådan fungerer tandblegning

Tandblegning er en proces, der gør tændernes farve lysere og hvidere gennem en oxideringsproces. Med tandblegning kan vi få kridhvide tænder og et flottere smil, som ikke kun forbedrer vores udseende, men giver os mere selvtillid og påvirker, hvordan vi bliver opfattet af mennesker i vores nærhed. Det kan lyde som magi, men det er ren videnskab.

Læs mere